18°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube Sky News

Izvor: Kurir

SUDIJA DAO POSLEDNJU REČ: Pala odluka vezana za DONALDA TRAMPA!

Sanes je donela presudu nakon što je njujorški tužbeni sud juče presudio da Tramp mora da odgovara na pitanja pod zakletvom u pokrenutoj istrazi, potvrdivši presudu nižeg suda kojom se od njega zahteva da učestvuje u izlaganju.

Tramp je Džejms tužio u decembru, neposredno nakon što je ona izdala sudski poziv za njegovo svedočenje, u pokušaju da okonča njenu trogodišnju istragu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bivši republikanski predsednik je preko svojih advokata naveo da je istraga bila političke prirode i da je Džejms, demokrata, prekršila svoja ustavna prava u "prikrivenom nastojanju da javno omalovaži njega i saradnike".

Džejms je odgovorila da je Trampova tužba iznenadni "kolateralni napad" na njenu istragu i da nema pravne osnove i dokaza koji bi podržali njegovu tvrdnju da je istraga čisto politička.

Na saslušanju 13. maja koje je ubrzalo današnju odluku sudije Sanes, advokat kancelarije džavnog tužioca rekao je da se istraga gasi i da su dokazi iz nje dovoljni za tužbu protiv Trampa, njegove kompanije ili oboje.

Specijalni parnični advokat u Džejmsovoj kancelariji Endrju Amer rekao je da je prikupljena značajna količina dokaza koji bi mogli da podrže pokretanje izvršnog postupka, iako konačna odluka o podnošenju tužbe još nije doneta.

LIDERI EU NE MOGU DA SE DOGOVORE Šesti paket sankcija Rusiji i dalje ne prolazi, Mađarska najveći protivnik EMBARGA NA NAFTU!

Amer je dodao da je kancelarija na završetku gradjanske istrage, za koju je Džejms rekla da je otkrila dokaze da je Trampova kompanija u finansijskim izveštajima dala lažne podatke vrednosti imovine kao što su neboderi i tereni za golf.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar