Izvor: TANJUG
11.06.2022 u 12:32
0

ER SRBIJA USPOSTAVILA DODATNE LETOVE: Nova linija Beograd – Palma de Majorka

Er Srbija je danasnjim letom u 05:00 časova, avionom tipa erbas A319, uspostavila letove na novoj sezonskoj liniji između Beograda i Palma de Majorke u Španiji.

Srpska nacionalna avio-kompanija će letove između Beograda i svoje četvrte destinacije u Španiji, pored Barselone, Madrida i Valensije, obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno – utorkom i subotom, navedeno je u saopštenju kompanije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LEPA VEST ZA PUTNIKE! Er Srbija počela da leti do Bolonje i Nirnberga

– Drago nam je što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima kompanije. Nakon uvođenja letova za Valensiju u aprilu, dodatno ojačavamo svoju poziciju u Španiji. Velika potražnja i odlična popunjenost letova za Palma de Majorku u narednom periodu pokazuju nam da smo povukli pravi potez i raduje nas što smo putnicima omogućili još atraktivniji izbor destinacija za letnji odmor – izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić.

Uspostavljanjem rute između Beograda i Palma de Majorke, Er Srbija će, preko srpske prestonice, putnicima ponuditi dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Podgorica, Sarajevo, Tivat i Zadar, navedeno je u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter