Izvor: tanjug
17.06.2022 u 21:25
0

PRESEDAN POSTAVLJEN SA KOSOVOM: Putin o Donjecku i Lugansku

Rusija ima svako pravo da prizna republike u Donbasu po Povelji Ujedinjenih nacija, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin i ponovo kao primer za presedan naveo proglašenje kosovske nezavisnosti.

PUTIN PORUČIO DA RUSIJA NIKOME NE PRETI NUKLEARNIM ORUŽJEM, ALI…“Upotrebićemo ga ako bude potrebno da zaštitimo naš suverenitet!“

– Kada je Kosovo proglasilo nezavisnost, Međunarodni sud pravde, pritisnut od zapadnih zemalja, presudio je da je po Povelji UN, kada je zemlja proglasila nezavisnost, nije bilo potrebne da traži dozvolu od centralne vlade. Tada je postavljen presedan – kazao je Putin, preneo je TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu rekao da to znači da republike Donbasa nisu morale da traže od Kijeva dozvolu na nezavisnost (samoproglašene Luganska i Donjecka Narodna Republika).

– Oni su proglasili nezavisnost. Da li smo imali pravo da ih priznamo? Naravno da jesmo – izričit je Putin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter