Izvor: Sputnik Srbija
23.06.2022 u 07:59
0

Evropska komisija uvodi sankcije ruskim TV kanalima! Tvrde da je „to samo privremena mera“

Potpredsednik Evropske komisije za vrednosti i transparentnost Vera Jurova izjavila je da su sankcije protiv ruskog kanala RT, agencije Sputnjik i još tri ruska TV kanala – privremena mera.

„Doneli smo odluku da uvedemo sankcije protiv RT i Sputnjika i da na sankcioni spisak dodamo još tri kanala… ali to je privremeno, kada se situacija smiri možemo da se vratimo pitanju ukidanja sankcija“, rekla je Jurova na konferenciji Atlantskog saveta (neprofitna organizacija koja informiše o NATO) u Vašingtonu.

OPTUŽBE IZ VAŠINGTONA: Rusija namerno blokira izvoz žita, OVO BI BILA NAJBOLJA OPCIJA za rešavanje krize!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter