Izvor: Tanjug
26.06.2022 u 16:45
0

GLAVNA TEMA UKRAJINA Britanski premijer pozvao lidere G7 da ne pokleknu pred zamorom od rata!

Britanski premijer Boris Džonson pozvao je svoje kolege, lidere Grupe sedam industrijski najrazvijenih zemalja (G7), da ne pokleknu pred zamorom od rata u Ukrajini.

On je izrazio zabrinutost da bi se u proukrajinskom savezu mogle pojaviti podele dok traje četvoromesečni rat, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Džonson je kazao da saveznici ne bi trebalo da vrše pritisak na predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da ustupi teritoriju u zamenu za prekid vatre.

Britanski premijer je na samitu G7, koji se održava u Nemačkoj, rekao da je princip da slobodna, nezavisna suverena zemlja poput Ukrajine ne treba da bude napadnuta nasilno i da se njene granice ne smeju menjati silom.

G7 OKUPILE I PROTESTANTE Traže da se novac koristi za zaštitu klime, borbu protiv siromaštva i gladi širom sveta!

Upitan da li misli da Francuska i Nemačka čine dovoljno, Džonson je pozdravio ogromne korake koje je Nemačka napravila da naoruža Ukrajinu i smanji uvoz ruskog gasa.

On nije pomenuo Francusku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter