Izvor: Tanjug
28.06.2022 u 17:17
0

Bajden stigao u Madrid na samit NATO

Američki predsednik Džozef Bajden stigao je danas u Madrid, gde će učestvovati na samitu NATO, koji će biti usredsređen na odgovor na ruski napad na Ukrajinu, na kojem se očekuje da jedna od glavnih tema bude novi strateški koncept koji bi definisao Rusiju kao direktnu bezbednosnu opasnost za NATO.

Savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće, Džejk Salivan, rekao je da će Bajden tokom današnjeg razgovora sa španskim premijerom Pedrom Sančezom detaljno izneti plan za povećanje broja razarača mornarice, sa sedištem u španskoj Roti, sa četiri na šest.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Salivan je kazao da je to samo jedna od više objava koje će izneti Bajden i NATO saveznici, kako bi se pojačalo prisustvo Alijanse u regionu, prenosi AP.

KINU NE SMATRAMO PROTIVNIKOM: NATO treba da se angažuje sa Pekingom po pitanjima klimatskih promena

On je naveo da će potez u Roti „pomoći da se poveća pomorsko prisustvo SAD i NATO“.

Bajden je u Španiju doputovao nakon sastanka lidera G7 u Nemačkoj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter