Izvor: Sputnik Srbija
30.06.2022 u 11:00
0

RUSKA VOJSKA SE POVUKLA SA ZMIJSKOG OSTRVA, A OVO JE RAZLOG!

Ruska vojska je, kao korak dobre volje, završila zadatke na Zmijskom ostrvu i povukla garnizon koji je tamo bio stacioniran, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

„Ovim smo pokazali međunarodnoj zajednici da Rusija ne ometa napore UN u organizaciji humanitarnog koridora za eksport poljoprivrednih proizvoda sa teritorije Ukrajine„, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LIDERI G7 HTELI DA SE SKINU I SLIKAJU! PUTIN IH BRUTALNO ISPROZIVAO: To bi bio odvratan prizor!

Ova odluka onemogućava Kijev da spekuliše na temu prehrambene krize, pozivajući se na nemogućnost da izveze pšenicu zbog ruske totalne kontrole nad severozapadnim delom Crnog mora.

„Sada je lopta na ukrajinskoj strani, koja još uvek nije očistila svoju obalu Crnog mora od mina, kao i vode u lukama“, dodaje se u tekstu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter