Izvor: Kurir.rs
01.07.2022 u 16:44
0

UKRAJINSKI PREDSEDNIK OPTIMISTA: Zelenski smatra da proces prijema Ukrajine u EU ne treba da traje godinama!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da Ukrajina treba što pre da uđe u EU i da taj proces „ne sme da traje godinama“.

Proces prijema u članstvo obično traje godinama jer zemlje moraju ispuniti određene ekonomske i političke kriterijume.

„Danas potpisujemo zajedničku izjavu, koja je signal jedinstva svih grana vlasti i dokaz naše odlučnosti da ostvarimo strateški cilj Ukrajine – punopravno članstvo u Evropskoj uniji“, napisao je Zelenski u Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Potpisivanje ove izjave trebalo bi da znači isto što i potpisivanje prijave za ulazak petog dana rata. Trebalo nam je 115 dana da stignemo do kandidature. Put do članstva ne bi trebalo da traje godinama, decenijama. Taj put moramo brzo savladati“, rekao je on. dodao je on.

ČEČENI OPKOLJAVAJU LISIČANSK Kadirov otkrio da se ukrajinski vojnici nalaze pod sve većim pritiskom!

„U kojoj meri je to moguće zavisi od nas. Moramo savršeno da uradimo svoj deo posla da omogućimo našim prijateljima u Evropskoj uniji da isto tako brzo, konsolidovano, donesu još jednu istorijsku odluku za nas“, napisao je ukrajinski predsednik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter