16°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube On Demand News

Izvor: Sputnik Srbija

UKRAJINSKI NEONACISTI STACIONIRANI U CIVILNIM OBJEKTIMA: U zgradama oružje, na dečjim igralištima haubice, a građani neobavešteni

Neonacisti u Ukrajini rasporedili su svoje snage u Tehničkoj školi u Harkovu, kao i oklopna vozila i artiljeriju, saopštio je načelnik Nacionalnog centra za rukovođenje odbranom Rusije, general-pukovnik Mihail Mizincev.

Pored toga, pripadnici nacističkih bataljona stacionirali su se i u zgradi Instituta stranih jezika u Bahmutu, a tu je i oklopna tehnika, uporišta minobacača i višecevnih bacača raketa. Pri tome prilazi institutu su minirani a građani o tome nisu obavešteni.

U mestu Konstantinovka u višespratnicama se nalaze uporišta ukrajinske vojske, skladišta oružja i municije, a na dečjim igralištima postavljene su haubice i višecevni bacači raketa, naveo je Mizincev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KRAJ LJUBAVNE PRIČE KIJEVA I EVROPE! MEDVEDEV NIKAD BRUTALNIJI: "Od ukrajinofilije do ukrajinofobije samo je jedan korak! Ukrajinci da što pre raskinu brak sa neiskusinm momkom u zelenoj majici"

U Slavjansku su ukrajinske snage gađale stambene četvrti s područja kombinata za proizvodnju stočne hrane, a sve s ciljem da se Rusija optuži za napad na civile.

Tom prilikom jedna žena je poginula, a desetoro ljudi je ranjeno. Odmah posle napada na lice mesta stigli su i ukrajinski mediji.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar