Izvor: Telegraf
03.07.2022 u 11:02
0

VELIKA TRAGEDIJA U NJUJORKU: Dete (3) palo sa 29. sprata, poginulo na licu mesta

Trogodišnji dečak iz Njujorka poginuo je juče nakon što je pao sa balkona na 29. spratu zgrade u Harlemu.

Komšije kažu da su čuli nešto što je zvučalo kao tup udarac, a zatim su videli da je telo dečaka palo na skelu koja se nalazila na petom spratu zgrade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PRONAĐENO TELO TREĆEG DETETA I MAJKE? Detalji nezapamćene tragedije u Minesoti, sumnja se da je majka utopila troje dece pa izvršila samoubistvo!

Prolaznici koji su se našli na licu mesta kažu da je dečakova majka sve vreme plačućim glasom govorila „moja beba, moja beba“. Ona je kako kažu prolaznici u tom trenutku bila napolju.

Dečakov otac je takođe bio izbezumljen i sve vreme je pokušavao da se popne na skelu kako bi skinuo dečaka sa skele, ali nije mogao.

Mališan je odmah prevezen u bolnicu, ali mu na žalost nije bilo spasa.

Prvi rezultati istrage pokazali su da je u pitanju nesrećan slučaj, piše NY Post.

– Kada smo pogledali sa terase videli smo telo dečaka. mislim da je bio smao u majici i pelenama – kaže komšinica Nadia Koledo.

Ona je zatim dodala da je i ranije pomagala porodici i da je nekoliko puta kupovala mleko i pelene za bebu.

– On je bio predivan dečak – rekla je Nadia.

Nadia kaže da su balkoni u zgradi bili stari oko 30 godina i da su bili u procesu obnavljanja.

Druge komšije kažu da su dečaka nekoliko puta viđali u liftu sa ocem i da je uvek delovao povučeno, dok drugi navode da su znali da je u ovoj porodici ranije bilo prijava nasilja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter