Izvor: Sputnik Srbija
03.07.2022 u 14:01
0

RASTE BROJ POGINULIH U UKRAJINSKOM GRANATIRANJU BELGORODA!

Broj poginulih u granatiranju Belgoroda porastao je na četiri osobe: jedan državljanin Ruske Federacije i tri državljanina Ukrajine, saopštio je gubernator Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov.

Oštećena je 21 višespratnica i 40 privatnih kuća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije je Gladkov objavio da su posle serije jakih eksplozije u Belgorodu poginule tri osobe, a četvoro, među kojima je i jedno dete, je ranjeno. Kako je naveo, oštećeno je desetine kuća, a pet je potpuno uništeno.

Gladkov je dodao da su dve osobe hospitalizovane i da je svima ukazana lekarska pomoć.

NOVI DETALJI EKSPLOZIJE U RUSKOM GRADU: Tri osobe poginule (VIDEO)

Prema njegovim rečima, delimično je oštećeno 11 višespratnica, a pogođeno je i 39 kuća, od kojih je pet potpuno uništeno.



Prema njegovim rečima, uzroci incidenta se istražuju, pretpostavlja se da je proradio sistem PVO.

Tokom proteklih mesec dana ukrajinske snage nekoliko puta su granatirale pogranična sela u Belgorodskoj oblasti, a u samom Belgorodu povremeno se vidi rad protivvazdušne odbrane na nebu.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter