3°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: Sputnjik

SAD PRIMITIVNO NAMEĆU SVOJU VOLJU KROZ NOVAC, VAZALE i ORUŽJE! Medvedev odbrusio: "Kažnjavanje Rusije je pretnja po čovečanstvo!"

Sjedinjene Američke Države znaju da brutalno i primitivno nametnu svoju volju, koristeći novac, vazale, nazivajući ih "saveznicima“, kao i najkvalitetnije oružje, izjavio je zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev.

MEDVEDEVU SE NIPOŠTO NE DOPADA PREDLOG JAPANA: "Ako se limitira cena ruske nafte - barel ide na 300 dolara!"na-ako-se-limitira-cena-ruske-nafte-barel-ide-na-300-dolara?nav=search

On se u objavi na svom Telegram kanalu zapitao "ko viče na sav glas kako je potrebno suditi Rusiji i zbog toga angažovati međunarodne organizacije“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Svima je poznato ko je najvatreniji zastupnik te ideje. I veoma dobro se potrudio da po celom svetu poseje haos i pustoš pod maskom ozloglašene 'prave demokratije'. Zna da brutalno i primitivno nametne svoju volju, koristeći novac, beskarakterne vazale, koje po potrebi naziva ‘saveznicima’, i najkvalitetnije oružje - naglasio je Medvedev. 

On je takođe podsetio na mnogobrojne ratove i sukobe u kojima su učestvovale SAD.

Kažnjavanje Rusije - pretnja po čovečanstvo

Ruski političar je istakao da je ideja o kažnjavanju zemlje sa najvećim nuklearnim potencijalom apsurdna i potencijalno preteća za postojanje čovečanstva.

- Govoreći na Međunarodnom pravnom forumu u Sankt Peterburgu nazvao sam suludim sve pokušaje uspostavljanja tribunala ili sudova za takozvanu istragu dejstava Rusije. Ti predlozi nisu samo pravno ništavni. Ideja da se kazni zemlja koja poseduje najveći nuklearni potencijal, apsurdna je sama so sebi. Takođe, predstavlja potencijalnu pretnju za postojanje čovečanstva - napisao je on na svom Telegram kanalu. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar