Izvor: tanjug
06.07.2022 u 13:22
0

KREMLJ UPUTIO KRITIKU JAPANU! Zauzimaju veoma neprijateljski stav prema Rusiji!

Kremlj je danas kritikovao Japan zbog, kako je saopštio, „veoma neprijateljskog stava“ prema Rusiji, rekavši da to koči razvoj ekonomskih odnosa, uključujući i energetiku.

PESKOV O NATO BAZAMA: Time se bavi Ministarstvo odbrane! Oni rade na osiguranju naše bezbednosti!

– Japan zauzima veoma neprijateljski stav prema Rusiji. U svakom slučaju, takav neprijateljski stav ne pomaže da se olakšaju trgovinski i ekonomski odnosi, uključujući dijalog vezan za energetiku – rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi agencija Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Japan se pridružio zapadnim saveznicima u uvođenju velikih ekonomskih sankcija Rusiji zbog sukoba u Ukrajini.

Zvanična Moskva je reagovala i na izveštaje da je japanski premijer Fumio Kišida predložio da se cena ruske nafte ograniči na oko polovinu njenog sadašnjeg nivoa.

– Razgovarali smo juče o predlogu Kišide i rekli smo da je ovo samo najavljena inicijativa, nije doneta konsolidovana odluka – poručio je Peskov i dodao da je neizvesno da li bi takve odluke mogle da budu donete.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter