Izvor: alo
12.07.2022 u 21:42
0

CELA MALTA SLAVI VIDAKA: Srbin spasao stranca kog su nosili uzburkani talasi (FOTO)

Srbin Vidak Živančević (23), koji radi kao spasilac na jednoj plaži na Malti, skočio je u uzburkano more da spasi turistu koji je upao u vodu

Drama se dogodila juče u gradiću Slijemi.

SPAŠEN JOŠ JEDAN OD TRI PRIJATELJA Državljanin S. Makedonije izvučen je iz vode nakon 18 sati provedenih u moru!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Živančević, koji živi i radi na Malti tek nešto više od mesec dana, objasnio je za lokalni portal tvmnews.mt da je primetio stranca starog oko 30 godina kako skače u vodu. Nedugo zatim je primetio da su mladića savladali talasi i da se nalazi u opasnosti jer je more bilo veoma uzburkano.

Živančević je dodao da je skočio da mu pomogne i pored toga što nije bio u obavezi jer plaža ima dve crvene zastavice, a to znači da se turisti kupaju na svoju odgovornost.

Mladić je doživeo šok, ali je srećom prošao bez povreda.

– Sedeo sam pored njega dok nije sam otišao. Nije mu bila potrebna medicinska pomoć – rekao je Živančević i dodao da mu se mladić neprekidno zahvaljivao.

Naglasio je i da je moglo kobno da se završi da nije otplivao do mladića.

– Kupači treba da budu odgovorni kad vide crvene zastavice na plaži i da ne plivaju – upozorio je Živančević.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter