Izvor: Sputnik Srbija
13.07.2022 u 16:58
0

EVROPSKA KOMISIJA OBJAVILA DODATNE PREPORUKE U VEZI SA TRANZITOM RUSKE ROBE U KALINJINGRAD: Dozvoljen tranzit robe, ali samo pod OVIM USLOVIMA!

Evropska komisija je u sredu objavila dodatne preporuke u vezi s tranzitom ruske robe, u kojima je navela da se ne zabranjuje železnički prevoz robe koja je pod dejstvom sankcija u Kalinjingrad , pod uslovom da postoji odgovarajuća kontrola.

„Ove preporuke potvrđuju da je, u skladu s ograničavajućm merama Evropske unije, ruskim operatorima zabranjeno da automobilskim saobraćajem prevoze robu koja je pod sankcijama. Ta zabrana se ne odnosi na železnički saobraćaj“, navedeno je u dokumentu Evropske komisije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Preporuke podrazumevaju adekvatnu kontrolu zemalja-članica Evropske unije, kroz koje prolazi roba za Kalinjingrad.

Evropska unija je prekinula teretni saobraćaj iz Rusije u evropske zemlje još početkom aprila, ali je prevoz robe u Kalinjingradsku oblast bio izuzet iz tih ograničenja.

DA LI JE DOŠAO KRAJ PREHRAMBENOJ KRIZI?! Ruska delegacija iznela rešenje za izvoz poljoprivrednih proizvoda iz crnomorskih luka

Litvanska železnica je obavestila Kalinjingradsku železnicu o tome da se od 18. juna prekida prevoz robe koja je pod sankcijama EU. Zabrana koju je uvela Litvanija odnosi se samo na teretni tranzit robe koja je pod sankcijama Evropske unije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter