Izvor: Sputnik Srbija
27.07.2022 u 18:36
0

MAKRON: Rusija je pokrenula svetski hibridni rat! Ona je jedna od poslednjih imperijalnih kolonijalnih sila!

Francuski predsednik Emanuel Makron nazvao je dejstva Rusije u ukrajinskom sukobu „novom vrstom svetskog hibridnog rata“.

Rusija je u suštini pokrenula novu vrstu svetskog hibridnog rata. Ovo je apsolutno jasno za nas Evropljane. Ovo govorim za afrički kontinent“, rekao je Makron na konferenciji za novinare u Beninu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Makron smatra da Rusija koristi „informacije, energetiku i hranu“ kao oružje. On je Rusiju nazvao „jednom od poslednjih imperijalnih kolonijalnih sila“.

Formiranje tribunala za suđenje ukrajinskim zločincima pod okriljem Ujedinjenih nacija nije moguće, a evo i ZAŠTO!

Prema njegovim rečima, Rusija „pribegava ucenama, koristeći hranu kao sredstvo“. Rusija, prema njegovim rečima, čini isto to prema Evropljanima i u oblasti energetike.

„To je komplikovanije, jer prihodi Rusije zavise od njene sposobnosti da proda gas. Mislim da Evropljani rade ispravno kada pokušavaju da ne nasednu na ovu strategiju“, rekao je francuski predsednik i dodao da je zadovoljan sporazumom postignutim u utorak u Briselu o dobrovoljnom smanjenju potrošnje gasa u Evropskoj uniji.

Francuski lider takođe je optužio RT i Sputnjik da se navodno bave „propagandom u službi režima“.

Ruska strana više puta je negirala takve tvrdnje. Tako je 25. jula portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov rekao da je Rusija i u najtežim trenucima nastavljala da ispunjava svoje obaveze u isporukama energentima. Prema njegovim rečima, smanjivanje isporuka je posledica „nezakonitih ograničenja koja su uveli sami Evropljani, a posebno Nemačka“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter