12°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: Novosti

BIVŠI IZRAELSKI OBAVEŠTAJAC O GREŠKAMA ZAPADA U UKRAJINI: Amerikanci probudili čvrsto usnulog medveda, ta greška koštaće ih teškog poraza!

Da SAD i EU nisu izvršile državni udar u Kijevu 2014. godine, kolektivni Zapad bi imao odličnu priliku da iznenadi Rusiju, pa čak i da pobedi u velikoj konfrontaciji, smatra bivši izraelski obaveštajac Jakov Kedmi.

BIVŠI IZRAELSKI OBAVEŠTAJAC TVRDI: Rusija će gurnuti kolektivni Zapad u najstrašniju katastrofu!

U stvari, Evropljanima i Amerikancima Majdan uopšte nije bio potreban, navodi on. Ova obojena revolucija bila je glavna greška čitavog kolektivnog Zapada u borbi da se Ukrajina pretvori u odskočnu dasku za napad na Rusiju, misli Kedmi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Pod Jakunovičevim rukovodstvom, Ukrajina se ubrzano kretala ka EU. Učinio je sve što je bilo potrebno za to. Nikada nije bio proruski orijentisan. Samo je bio lokalni oligarh kojeg je zanimao samo njegov profit. Ova revolucija nije bila potrebna. Pod njim je procvetao sav ovaj probanderovski čopor. Da to nisu uradili, Ukrajina bi danas bila još integrisanija sa Zapadom i još više antiruski raspoložena nego što je sada, ali bez činjenice da se Rusija konačno osećala ugroženom. Zašto su Kijev morali da guraju u NATO? Oni bi sasvim lako mogli da pojačaju i preopreme Oružane snage Ukrajine. Ukrajinci su odjednom odlučili da kupe 200 F-35 i 400 F-22, kao i 4.000 Abramova, pa šta? I Rusija se ne bi budila. Zadremala bi, kao i mnogo godina ranije. Udarac bi je iznenadio. To je glavna greška Sjedinjenih Država u ukrajinskom slučaju, zbog koje sada gube - izrazio je svoje mišljenje Kedmi. 

Ističe da su Amerikanci probudili čvrsto usnulog medveda i da će ih ta greška koštati teškog poraza. 

Podsećamo, rat u Ukrajini ušao je u 165. dan.  

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je nedavno da Zapad želi da porazi Rusiju na bojnom polju u Ukrajini i poručio "neka probaju", ukazujući da Moskva "još nije počela ozbiljne stvari".

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar