Izvor: Sputnjik
09.08.2022 u 15:04
0

AMERIKA I EU SU SAME SEBE POKLOPILE! Volodin o poslovanju stranih kompanija u Rusiji

Većina stranih kompanija nije prestala da posluje u Rusiji, napisao je na Telegramu predsedavajući Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin.

VAŠINGTON KRIV ZA ZAOŠTRAVANJE SITUACIJE NA KOSOVU! Predsednik Državne dume: „Cilj je slabljenje pojedinih zemalja koje izražavaju nezavisan stav!“

Prema njegovim rečima, bez obzira na neverovatne pritiske, ucene i sankcije 77,6 odsto od 1.382 strane kompanije je ostalo u Rusiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Vašington i Brisel su sami sebe poklopili. Politika sankcija je dovela do rasta cena, inflacije i deficita energenata – podvukao je Volodin.

On je naveo da strane kompanije nerado odlaze sa ruskog tržišta, jer im to ne donosi samo troškove, već i smanjuje izglede za povratak.

Nakon početka specijalne operacije Rusije u Ukrajini 24. februara, brojne zapadne zemlje uvele su sankcije Rusiji. Kao odgovor na to, i Moskva je uvela recipročne mere prema odgovarajućim državama. Evropska unija je uvela već sedam paketa sankcija uljučujući embargo na ugalj i naftu.

U Kremlju su sankcije okarakterisali kao ekonomski rat kakav se još nije dogodio. Kao što je ranije istakao predsednik Rusije Vladimir Putin, politika odvraćanja i slabljenja Rusije je dugoročna strategija Zapada, ali sankcije su zadale ozbiljan udarac celoj svetskoj ekonomiji.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter