6°C

Beograd

Photo: Pixabay.com, ilustracija

Izvor: Sputnjik

NAJVEĆA AMERIČKA VOJNA KOMPANIJA NA METI RUSKIH HAKERA! Članovi grupe "KilMil" objavili podatke saradnika odbrambenog giganta (VIDEO)

Ruski hakeri iz grupe "KilMil“ su na Telegramu objavili dokaze da su uspeli da onesposobe interni sistem autorizacije saradnika najveće američke vojne kompanije "Lokid Martin“, koja proizvodi višecevne raketne bacače "Himars“ koji se isporučuju Ukrajini.

RUSKI HAKERI UDARILI NA NAJVEĆU AMERIČKU VOJNU KOMPANIJU! Sajber napad na proizvođača HIMAS-a!

- Do juče su govorili da su svi podaci saradnika kompanije 'Lokid Martin' bezbedni. Šta ćemo da radimo sa podacima zaposlenih? - navodi se u objavi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Uz objavu stoji i video snimak tablice sa podacima stotine saradnika ovog odbrambenog giganta – imena, mejlovi, adrese njihovih jedinica, telefoni i fotografije.

Tokom jučerašnjeg dana je objavljena informacija da su ruski hakeri iz grupe "KilMil“ upali u sajt američke vojne kompanije "Lokid Martin“. Kasnije su objavili da je korporacija uspela da povrati rad sajta i sistema, ali da nema podataka.

"Lokid Martin“ zajedno sa "BAE Sistems“ proizvodi raketne bacače "Himars“. Oni se u Americi proizvode od 2003. godine. Vašington je Kijevu isporučio nekoliko takvih sistema kojima ukrajinska vojska granatira naselja i infrastrukturne objekte.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar