2°C

Beograd

Photo: Printscreen/Telegram Sputnik Srbija

Izvor: Sputnik Srbija

BORBA ZA STRATEŠKU TAČKU KOD DONJECKA: "Solncepjok" u akciji (VIDEO)

Savezničke snage nastavljaju juriš na selo Peski kod Donjecka. Vatrenu podršku im pružaju teški višecevni raketni bacač TOS-1A "Solncepjok".

Od 2015. godine ova strateška tačka u predgrađu glavnog grada Donjecke Narodne Republike pretvorena je u moćno utvrđenje ukrajinske vojske, odakle artiljerija gađa stambene četvrti Donjecka. Svi stanovnici Peskog napustile su svoje domove još pre nekoliko godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NARODNA MILICIJA DNR: Ukrajinskoj vojsci se sprema "kotao" kod Donjecka!

Poslednjih nedelja jedinice Narodne milicije DNR uspele su da potisnu neprijatelja sa položaja na istoku i centru sela, ali Oružane snage Ukrajine i dalje drže stambena naselja na severozapadu.

Potpuno oslobađanje ove strateške tačke omogućiće ruskoj vojsci da nastavi ofanzivu u pravcu Avdejevke kako bi pomerila front što dalje od Donjecka.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar