Izvor: Tanjug
14.08.2022 u 07:33
0

KADIROV O TRENUTNOJ SITUACIJI: „Nova grupa dobrovoljaca je krenula ka specijalnoj operativnoj zoni – Donbasu…“

Nova grupa dobrovoljaca, koja je prošla kroz trening u čečenskom Univerzitetu za obuku specijalnih snaga, napustila je ovu rusku republiku na Kavkazu i zaputila se ka Ukrajini, saopštio je danas čečenski lider Ramzan Kadirov.

ZA NAS JE PRIHVATLJIVA SAMO POBEDA! Kadirov objavio važne vesti: „Preuzeli smo kontrolu nad fabrikom Knauf u Soledaru!“

„Još jedna grupa dobrovoljaca krenula je ka specijalnoj operativnoj zoni Donbas sa međunarodnog aerodroma u Groznom. Zahvaljujući sjajnom učenju osoblja Univerziteta za obuku specijalnih snaga, dobrovoljci su odlično pripremljeni za rešavanje operativnih zadataka“, naveo je Kadirov na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski Univerzitet za obuku specijalnih snaga je jedina privatna obrazovna ustanova u Ruskoj Federaciji u kojoj se profesionalno treniraju specijalne snage.

Napravili su ga privatnici na površini većoj od 450 hektara u gradu Gudermes, a kompleks sadrži 95 zgrada i najnoviju tehnologiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter