12°C

Beograd

Photo: Printscreen/Youtube ЧГТРК Грозный

Izvor: Sputnik Srbija

KADIROV UPOZORIO ZAPAD: Današnja Rusija nije Jeljcinova teritorija! Ako neko pokuša da nam odgrize deo zemlje - ostaće bez zuba

Zapadni političari treba da odustanu od strategije raspada Rusije i da razmisle kako da izgrade saradnju sa njom, napisao je lider Čečenske republike Ramzan Kadirov na svom Telegram kanalu.

Zapadni svet očigledno do sada nikako da shvati jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljevski savez republika i nije Jeljcinova teritorija, podignuta na puču, deficitu i nelikvidnosti. Ovo je sasvim drugačija i snažna Rusija, i vi, zapadni političari ne treba da preispitate strategiju raspada Rusije, već odnos prema saradnji sa njom. Ona se od države koju je Zapad opljačkao i ponizio za poslednjih preko 20 godina, pretvorila u državu sa jakom političkim strukturom, reorganizovanom u skladu sa strateškim ciljevima, prekaljenom i nepokolebljivom“, ocenio je Kadirov na Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U PODRUČJU UGLJEDARA RUSKE SNAGE PROBILE ODBRANU UKRAJINSKE VOJSKE I OZBILJNO NAPREDUJU: Ukrajinske snage trpe velike gubitke u ljudstvu i tehnici!

On je dodao da zapadnim zemljama ne vredi da se svađaju sa Rusijom.

„Kako je ispravno primetio naš predsednik Vladimir Putin, ako neko pokuša da nam odgrize deo zemlje — ostaće bez zuba“, istakao je Kadirov.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar