Izvor: Tanjug
15.08.2022 u 08:51
0

Novi Zeland je poslao 120 vojnika u Veliku Britaniju kako bi pomogao u obuci ukrajinskih vojnika!

Novi Zeland je poslao 120 vojnika u Veliku Britaniju kako bi pomogao u obuci ukrajinskih vojnika, saopštila je danas vlada u Velingtonu.

U PODRUČJU UGLJEDARA RUSKE SNAGE PROBILE ODBRANU UKRAJINSKE VOJSKE I OZBILJNO NAPREDUJU: Ukrajinske snage trpe velike gubitke u ljudstvu i tehnici!

Od poslatih vojnika moći će da se formiraju dva tima za obuku pešadije kako bi se osposobila ukrajinska vojska za borbu.

Obuka oko 800 ukrajinskih vojnika će biti izvedena na jednoj od četiri lokacije u Britaniji, a vojnici sa Novog Zelanda neće putovati u Ukrajinu, dodala je novozelandska vlada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Bili smo jasni da napad na suverenitet jedne zemlje i gubitak nevinih života nije prihvatljiv i ne može se tolerisati. Nećemo samo osuđivati rečima taj napad, već ćemo pružiti konkretnu podršku“, kazala je premijerka Džasinda Ardern.

Ona je naglasila da vojska Novog Zelanda neće učestvovati u borbama u Ukrajini.

* Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter