14°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: Sputnjik

ZAPAD SE NEPRESTANO SPREMA ZA OTVORENI ORUŽANI SUKOB SA RUSIJOM! Patrušev: "Odgovornost za moguću katastrofu u nuklearki pašće na London i Vašington!"

Zapad ne prestaje da se sprema za otvoreni oružani konflikt sa Rusijom, ocenio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

CILJ JE ZAŠTITITI STANOVNIŠTVO DONBASA OD GENOCIDA! PATRUŠEV: Nuklearno oružje, neonacizam, biolaboratorije i širenje NATO-a su opasnost po ceo svet!

- Događaji u vezi sa Ukrajinom pokazuju da Zapad pokušava da balansira između hibridnih aktivnosti i otvorenog oružanog sukoba sa našom zemljom i za to se neprekidno spremaju - rekao je Patrušev na sednici sekretara Saveta bezbednosti država-članica ŠOS u Taškentu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odgovornost za moguću katastrofu u Zaporoškoj nuklerki na Vašingtonu i Londonu

Patrušev je govorio i o situaciju u vezi sa Zaporoškom nuklearnom elektranom koja je danima pod intenzivnom paljbom ukrajinskih snaga.

Prema njegovim rečima, odgovornost za moguću katastrofu u nuklearki pašće na London i Vašington.

- Po nalogu Amerikanaca, Ukrajinci neprestano gađaju kritički važne objekte infrastrukture Zaporoške nuklearne elektrane. Ako se dogodio tehnogena katastrofa posledice će se osetiti u svim delovima sveta. Pri tome svu odgovornost će poneti upravo Vašington, London i njihove marionete - rekao je Patrušev.

Događaji u Kazahstanu i Uzbekistanu – pokušaji "obojenih revolucija“

Događaji u Kazahstanu i Uzbekistanu tokom ove godine posledica su pokušaja Zapada da tamo organizuju "obojene revolucije“, istakao je Patrušev.

- Glavni instrument za sprovođenje demokratije na američki način su, kao i ranije, obojene revolucije. Pokušaji Zapada da ih isprovociraju u našim državama redovno se dešavaju. Upravo tako vidimo događaje iz 2020. u Belorusiji, u januaru u Kazahstanu i u julu u Uzbekistanu - istakao je on.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar