Izvor: TANJUG
27.08.2022 u 16:41
0

Kijev odobrava moreplovcima radna putovanja u inostranstvo!

Moreplovcima na trgovačkim brodovima će biti dozvoljeno da napuste Ukrajinu ukoliko dobiju odobrenje od svog lokalnog vojnog administrativnog organa, što bi moglo da olakša transport žitarica iz ukrajinskih luka, izjavio je danas ukrajinski premijer Denis Šmihal i potvrdio da je ovu odluku danas odobrila vlada u Kijevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Promena propisa se odnosi na muške članove posade morskih i rečnih brodova, kao i na studente koji bi trebalo da prođu praktičnu obuku, dodao je on, prenosi Rojters.

U ukrajinskom granatiranju Energodara poginulo dvoje dece

Ova odluka će verovatno ublažiti manjak mornara sposobnih i voljnih da se priključe posadama brodova koji ulaze ili izlaze iz Ukrajine radi izvoza žitarica preko međunarodno dogovorenih koridora.

U skladu sa vanrednim stanjem koje je na snazi u Ukrajini muškarcima od 18 do 60 godina uglavnom je zabranjeno da napuštaju zemlju zbog ratnog sukoba sa Rusijom, ali takva zabrana se ne primenjuje za žene.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter