Izvor: Kurir/Telegram
17.09.2022 u 14:23
0

JEZIVI ZUBARI: Otac i sin UNAKAZILI stotine pacijenata, vadili im zdrave zube!

Otac i sin, bivši zubari iz Marseja, osuđeni su na pet i osam godina zatvora zbog nesavesnog lečenja jer su unakazili stotine pacijenata tako što su im godinama vadili zdravle zube i stavljali proteze.

Sudija Selin Balerini rekla je da su Lionel Gedj i njegov otac Žan Klod Karno primenjivali „jedinstvene i sistematizovane tretmane” koji su „uništili” živote ljudima ostavivši ih „bez osmeha” i „sa nepodnošljivim bolom”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sudija je opširno obrazložila presudu navevši da je dužinu kazne odredio broj žrtava, broj godina tokom kojih su otac i sin radili – šest godina i ozbiljna šteta koju su naleli kako pacijentima tako i socijalnom osiguranju.

BRITANCI SAMI SEBI VADE ZUBE! Zubari krcati, muka ih naterala da postanu sami svoji stomatolozi!

Pored toga, bivši zubari su zloupotrebili i okaljali respektabilan status hirurga.

Prema proračunu javnog tužilaštva u Marseju, Lionel Gedj, tada mladi stomatolog koji je živeo u siromašnim severnim delovima grada, je bez ikakvog terapijskog opravdanja izvadio 3.900 zdravih zuba od 327 pacijenata, isključivo sa ciljem da zaradi. Postavio je 28 puta više proteza od prosečnog francuskog zubara, procenilo je socijalno osiguranje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter