16°C

Beograd

Photo: stefan kojic happytv.rs

Izvor: Happy BSC

NE PROPUSTITE "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA HAPPY TV: O najnovijim događajima iz zemlje i sveta sa našim fenomenalnim gostima!

"Dobro jutro Srbijo" na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a to su: Andrija Jorgić, direktor lista Borba, Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost i analitičar Nenad Bumbić

Naši naredni gosti: Duško Vukajlović, odgovorni urednik Objektiva i Dragan Vujičić, Večernje novosti, govore na temu:"Pred nama je ključnih šest meseci!"

Nešto kasnije kardiolog dr Rodoljub Ristić, o temi: "Lažna reklama".

Akademik Neđo Đurić, kandidat za predsednika Republike Srpske reći će nam nešto više o svojoj izjavi da "Srpskoj treba znanje i pravna država".

U nastavku: Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica srpske redakcije Sputnjik, sociolog prof.dr Ilija Kajtez i Ivan Miletić, programski direktor Instituta za javnu diplomatiju, razgovaraće na temu: "Britanci pišu: Sprema se raspad Rusije".

Na temu: "Vučić odbio papir: Za Srbiju neprihvatljivo Kosovo u UN!" razgovaraćemo sa diplomatom Vladislavom Jovanovićem, Demom Berišom, predsednikom Matice Albanaca u Srbiji i Veljkom Odalovićem, predsednikom Komisije Vlade Srbije za nestala lica.

Bojan Bilbija, urednik političke rubrike u listu Politika govoriće na temu: "Kirilov: SAD priznale biološka istraživanja u Ukrajini".

"Da li nas u oktobru očekuje novi udar korone?", pitanje je na koje će odgovor dati Zoran Bekić, direktor Doma zdravlja Savski venac.

Sa advokatom dr Milanom Parivodićem razgovaraćemo na temu: "EU potresa najveća kriza još od Drugog svetskog rata"

Za kraj jutarnjeg programa Stanka Pepović, SC Radnički, reći će nam nešto više o izgradnji SC Radnički.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar