4°C

Beograd

Photo: Pixabay/Ilustracija

Izvor: Telegraf

ŽENU (60) USMRTILI PSI: Proglašena mrtvom na licu mesta!

Ženu (60) su usmrtili psi u Liverpulu ovog poslepodneva. Ona je proglašena mrtvom na licu mesta. Kako se navodi, žena nije napadnuta na ulici već "unutar imanja", a njena rodbina je obaveštena, prenosi Miror.

Prema rečima detektiva inspektora Gevina Mulkejhija, šok koji će ovaj događaj izazvati u lokalnoj zajednici i šire je razumljiv. On je pozvao komšiluk da se obrati policajcima koji će i dalje obavljati istragu na licu mesta, ako ima neke dodatne informacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ostalo je nepoznato da li su ženu usmrtili njeni psi, ali i koje su rase bili.

Više od 200 vlasnika pasa je pod istragom u Mersisajdu u Liverpulu zbog napada njihovih ljubimaca u prethodnih 5 godina, prenosi Liverpul eho.

Prema podacima Ministarstva pravde, brojke pokazuju da su tokom prošle godine procesuirane 43 osobe iz Mersisajda zbog toga što su dozvolili svojim psima da budu van kontrole na opasan način na javnom mestu i zbog povređivanja druge osobe.

NOVI DETALJI NAPADA PSA NA DVOJE LJUDI: Poznate njihovo stanje!

Od tog broja, 38 je rezultiralo osuđujućom presudom i samo jednom zatvorskom kaznom. Deset vlasnika pasa je dobilo društveno-koristan rad, 18 prekršajne prijave, a 3 vlasnika naređenja o kompenzaciji.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar