Izvor: Blic.rs
04.10.2022 u 16:53
0

MUNJEVITA OFANZIVA NA JUGU: Objavljena nova karta fronta, da li Putin gubi elitne jedinice? (FOTO)

Ako je aneksija ukrajinskih regiona trebalo da posluži kao upozorenje ukrajinskim vojnicima da prestanu da se bore, taj plan je propao.

Novi Zeland je poslao 120 vojnika u Veliku Britaniju kako bi pomogao u obuci ukrajinskih vojnika!

Ukrajinske snage su u ponedeljak oslobodile više delova zemlje od ruskih okupatora, nastavljajući da ih potiskuju na istoku nakon uspešnog oslobođenja strateški važnog grada Limana, i na jugu, gde su, izgleda, Ukrajinci uspeli da se probiju. Ruske odbrambene linije zapadno od reke Dnjepar u Hersonskoj oblasti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovu vest je danas potvrdio „Institut za proučavanje rata”, dodajući da su Ukrajinci u tim bitkama pobedili najelitnije ruske trupe, što je još jedan udarac kojem se Putin nije nadao.

Čak je i Ministarstvo odbrane Rusije priznalo da stvari ne idu onako kako je Moskva zamislila, pa je njihov portparol Igor Кonašenkov rekao: „Nadređeni neprijateljski tenkovi uspeli su da prodru duboko kroz naše odbrambene linije u Hersonskoj oblasti“.



Na Tviteru je objavljena mapa na kojoj se vidi kojom se brzinom situacija menja u Hersonu i koliko su duboko ukrajinske prodrle za samo četiri sata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter