Izvor: Kurir.rs/Fox news
05.10.2022 u 07:18
0

AMERIKA PRIHVATILA DIKTATORA ZA SAVEZNIKA? Posle Bajdena i njegova potredsednica Kamala Hairs pravi viralne gafove! (VIDEO)

Korisnici Tvitera osudili su potpredsednicu Kamala Haris zbog njenog nedavnog gafa u kojem je tvrdila da SAD imaju „savez sa Republikom Severnom Korejom“.

SLEDEĆEG MESECA PLANIRA POSETU: Kamala Haris ide u Japan na državnu sahranu Šinza Abea!

Harisova je napravila grešku dok je bila u poseti demilitarizovanu zonu između Južne Koreje, stvarnog saveznika SAD na poluostrvu, i Narodne Republike Severne Koreje koju vodi Kim Džong Un.

SAD su tehnički još uvek u ratu sa Severnom Korejom pošto je Korejski rat završio primirjem, a ne mirovnim sporazumom 1953. godine.

Dok je ove nedelje držala govor u DMZ-u, Harisova je izjavila: „Dakle, Sjedinjene Države dele veoma važan odnos, a to je savez sa Republikom Severnom Korejom i to je savez koji je jak i trajan.

Očigledna greška privukla je pažnju njrna kritičara na mreži, koji nisu bili voljni da pogledaju na drugu stranu.

Konzervativni komentator Džon Kardiljo osudio je Bajdenovu administraciju nakon što je video ovaj snimak, tvitujući: „Hajde da nastavimo da verujemo da su ovi moroni iz daljine funkcionalni, a ne potpuni idioti“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bivša direktorka za komunikacije sa medijima Tramp 2020. Erin Perin takođe je kritikovala Harisa u kontekstu Bajdenovog „Gde je Džeki?“ gafa od juče. Ona je napisala: „Vrlo je očigledno da je potpredsednica ovde pogrešila, ali to dovodi do ozbiljnog pitanja, da li će Bela kuća priznati grešku ili će se udvostručiti kao juče kada je bilo jasno da je Bajden u velikoj meri zabrljao tražeći mrtvog člana Kongresu?“

Voditeljka podkasta Monika Krouli je tvitovala: „Molim vas, recite mi da je ovo lažna vest“.

Stručnjak za komunikacije GOP-a Met Vitlok je tvitovao: „Između ovoga i Bajdenove haotične retorike oko Tajvanu i čišćenja šaljemo neke veoma pomešane signale u Aziju. Jedina stvar koja im je verovatno jasna je da je Bajdenova administracija vruća zbrka.

Glavni urednik Hot Air-a Ed Morisi ismejao je Harisa kroz široko prekorenu odbranu sekretarice za štampu Bele kuće Karine Jean-Pierre Bajdenove „Gde je Džeki?“ gaf. Napisao je: „Jedva čekam objašnjenja @PressSec-a o tome kako je Južna Koreja bila ’najvažnija‘ za Harisovu u ovom trenutku.

Novinar Ijan Majls Čeong je primetio: „Kamala Haris kaže da su SAD sada u savezu sa Severnom Korejom. Južna Koreja je u nemilost ili tako nešto?“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter