Izvor: Tanjug
06.10.2022 u 16:48
0

Stremousov kritikovao vojni vrh Rusije zbog gubitka teritorije u Ukrajini, njegova poruka postala viralna za nekoliko minuta!

Zamenik načelnika vojno-civilne administracije Hersonske oblasti Kiril Stremousov kritkovao je danas vojni vrh Rusije zbog gubitka teritorija u Ukrajini.

POTPREDSEDNIK RUSKE VLADE: „Rusija insistira da učestvuje u istraži na Severni tok!“

Stremousov, u četvorominutnoj video poruci objavljenoj na Telegramu, otvoreno kritikuje „generale i ministre“ u Moskvi jer smatra da nisu razumeli probleme na frontu.

„Zaista, mnogi kažu, da bi, da su na mestu ministra odbrane koji je dozvolio takvo stanje, kao oficiri pucali sebi u glavu“, rekao je Stremousov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stremousov dodaje da Ministarstvo odbrane ne čine samo ministri, generali, korumpirani pljačkaši… već svi oni heroji koji su dali svoje živote za odbranu Rusije.

U objavljenom videu Stremousov je pohvalio čečenskog lidera Ramzana Kadirova, koji je takođe kritikovao vojni vrh zbog gubitka teritorija u Ukrajini.

„Slažem se sa Ramzanom Ahmatovičem Kadirovim, koji je pokrenuo ovo pitanje. Bravo“, rekao je on.

Ukrajinska vojska je u ponedeljak napravila najveći prodor na jugu od početka rata, i zauzela je nekoliko sela duž strateški važne reke Dnjepar, saopštili su zvaničnici u Kijevu i proruske vlasti u tom regionu, podseća Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter