Izvor: TANJUG
10.11.2022 u 15:50
0

„FINANSIRAJU SE „PRLJAVIM“ RUBLJAMA“ Rama kritikovao albansku opoziciju

Premijer Albanije Edi Rama kritikovao je opoziciju, pre svega Iljira Metu i Salija Berišu, rekavši da je Partija slobode, na čijem je čelu Meta, „partija novca“ i optužujući Berišinu Demokratsku partiju da želi da ga skloni uz pomoć „ruskog novca„.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Sad, zašto velika sila kao Rusija finansira partiju u Albaniji, protiv koga to čini? Da napravi Albaniju više demokratskom, jačom, pouzdanijom, sa strateskim saveznicima? Mislim da je potpuno suprotno- rekao je Rama, prenosi „Juronjuz“ na albanskom jeziku.

Rama kaže da je cilj stvoriti sukob između Albanije i saveznika.

-Smatram da se ovde ne radi samo o Demokratskoj partiji. Štaviše, postoji evidentan dokaz da je Demokratska partija u istom košu, ili da kažem, u istoj torbi punoj prljavog rubalja, zajedno sa partijom novca, odnosno, Partijom slobode- kazao je Rama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter