Izvor: Tanjug
03.12.2022 u 19:35
0

Pakistanski talibani preuzeli su odgovornost za napad u kome su ubijena trojica policajaca na severu zemlje!

Pakistanski talibani su preuzeli odgovornost za napad iz vatrenog oružja u kojem su ubijena trojica policajca na severu zemlje.

To je drugi napad koji je grupa izvela samo nekoliko dana nakon što je objavila prekid primirja sa vladom, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Policija koja je patrolirala u Novšeri, u okrugu provincije Hiber Paktunhva, koja se graniči sa Avganistanom, je napadnuta“, izjavio je ranije zamenik regionalne policije Mohamed Ali Gandapur za britansku agenciju.

On je rekao da su trojica policajca ubijena na licu mesta i da identitet napadača nije poznat.

Zamenik premijera Moldavije Andrej Spinu najavio je energetski sporazum koji bi smanjio rizik od velikih nestašica električne energije!

Ekstremistička grupa Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP) preuzela je u saopštenju odgovornost za napad.

TTP je u ponedeljak saopštio da okončava višemesečni prekid vatre, tvrdeći da je odgovoran za samoubilački napad na jugu Pakistana u Kveti dva dana kasnije, u kojem su poginule četiri osobe i ranjeno više od 30. TTP želi da zbaci pakistansku vladu i zameni je sistemom upravljanja koji se slaže sa njihovim strogim tumačenjem islamskih zakona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter