Izvor: Tanjug
08.12.2022 u 22:10
0

UAE i Saudijska Arabija posredovali u dogovoru za razmenu Grajner i Buta!

Predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohamed bin Zajed i krunisani princ Saudijske Arabije Mohamed bin Salman, posredovali su u pregovorima za razmenu američke košarkašice Britni Grajner i bivšeg ruskog trgovca oružjem Viktora Buta, navodi se u zajedničkom saopštenju koje su objavile dve zemlje.

“Uspešno posredovanje predstavlja odraz obostranog čvrstog prijateljstva između naše dve zemlje i SAD i Ruske Federacije“, stoji u saopštenju, u kome je ‘naglašena i „važna uloga rukovodstva dve bratske zemlje koje je promovisalo dijalog između svih strana“, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Grajner je nakon puštanja na slobodu doputovala u Abu Dabi privatnim avionom iz Moskve, a But je privatnim avionom doleteo iz Vašingtona.

Pol Vilan razočaran što je „izvisio“ u razmeni zatvorenika SAD i Rusije, Bajden poručuje: Nikada nećemo odustati!

Kako navodi Rojters, posredovanje arapskih zemalja u pregovorima predstavlja pokušaj tih zemalja da pokažu da njihove veze sa Rusijom mogu biti od koristi Vašingtonu, koji je ranije optužio zalivske proizvođače nafte da su stali na stranu Rusije, kada je OPEK+ u oktobru odlučio da smanji proizvodnju nafte.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter