8°C

Beograd

SVETSKA EKSKLUZIVA - TRAMP PRIZNAO DA DAJE INFORMACIJE PUTINU: "Kao predsednik, imam prava da to uradim"!

Posle optužbi da je poverljive informacije davao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, Donald Tramp oglasio se na Tviteru šokantnim priznanjem!

Tramp je napisao:

-Kao predsednik, želim sa Rusijom da podelim informacije na zvaničnim sastancima u Beloj Kući, i imam prava to da uradim, kada su pitanju podaci vezani za opasnost od terorizma i pitanje bezbednosti aviosaobraćaja. Humantiarni razlozi. Plus, želim da Rusija bude još čvršća u borbi protiv terorizma i ISIS - napisao je Tramp na svom tviter profilu.

Time je praktično potvrdio optužbe da je tokom nedavnog susreta sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovim dao ruskoj strani poverljive podatke!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/tramp-11.JPG?m=1494934075

Imajući u vidu činjenicu da je tom sastanku prisustvoao i bivši američki državni sektretar Henri Kisindžer, mnoge ovaj potez nije iznenadio.

http://images.happytv.tv/var/resizes/SVET/Henri%20Kisindzer-01.jpg?m=1482837210

Kisindžer je, naime, u vreme administracije Ričarda Niksona održavao tajne kontakte sa Rusima, razmenjivao sa njima podatke i trudio se na sve načine da hladni rat olabavi i od Rusije napravi glavnog američkog saveznika.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

Happytv,rs

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar