Izvor: Kurir.rs/Kosovo online
04.02.2023 u 20:32
1

UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE PUCAO U GRAČANICI: Došao pijan do centra naselja i ispalio rafal iz automobila u pokretu!

Policija u Gračanici privela je osobu koja je sinoć pucala iz automobila u pokretuu blizini spomenika Milošu Obiliću u tom mestu.

Komandir policije u Gračanici Bratislav Trajković rekao je da jepriveden Albanac iz okoline tog mesta koji je bio u alkoholisanom stanju.

NOVE TENZIJE: Pucnjava u Gračanici iz automobila u pokretu

Protiv njega je pokrenuta prijava zbog pucanja i procedura je u toku – dodao je Trajković ne navodeći detalje.

Gradonačelnica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić poručila je da je incident uznemirio Srbe na KiM i pozvala nadležne institucije da preduzmu sve neophodne korake kako se ovakvi incidenti ne bi dešavali u budućnosti.

Na sreću nije bilo povređenih, ali ovaj pokušaj zastrašivanja, koji je ozbiljno izazivanje opasnosti korišćenjem vatrenog oružja, nas je sve uznemirio. Oštro osuđujem ovakve akte i pozivam nadležne institucije da preduzmu sve neophodne korake kako bi se poslala jasna poruka da ovako nešto neće biti moguće u Gračanici – navela je Šubarić na Fejsbuku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UHAPŠEN ALBANAC KOJI JE PUCAO U GRAČANICI: Došao pijan do centra naselja i ispalio rafal iz automobila u pokretu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter