Izvor: BSC happy portal
09.03.2023 u 22:31
0

VUČIĆ U SPECIJAL EMISIJI „ĆIRILICA“: „Polovina naše industrije bi otišla u propast da se samo Nemci povuku, država nije igračka…“

Uz predsednika je ove večeri milionski auditorijum.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ove večeri gost je specijal emisije „Ćirilica“ autora Milomira Marića na Hepi televiziji, a tokom medijskog istupanja na nacionalnoj frekvenciji govori o krucijalnim tematikama koje okupiraju čitavu naciju.

(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: „Srbija se neće saglasiti oko ulaska Kosova u UN i neće ga ni na koji način priznati!“

Predsednik objašnjava da je uveren da bi investitori napustili Srbiju ukoliko bismo odustali od pregovora sa Prištinom.

  • Da nemamo primer Rusije pa da možete da lažete ljude u Srbiji da se strani investitori i firme ne bi povukle. A imamo primer. Polovina naše industrije bi otišlo u propast da se samo Nemci povuku. Propast Nemačke prizivaju glupani. To je najzdraviji deo naše industrije, orijentisan ka izvozu. Istovremeno moramo da držimo dobre odnose sa našim tradicionalnim partnerima. Teška nam je pozicija. Naglašavam ljudima da država nije igračka – ističe veoma zabrinutim tonom i govori da nismo ni svesni kojom brzinom bi sve bilo prašina ukoliko bi se to dogodilo.
BSC Happy

Ono što građani treba da shvate jeste i to da pojedine opozicionare najviše zanima kako da se dokopaju vlasti jer misle da je kasa puna uprkos svim problemima i nedaćama. Kako kaže, više ne postoje ni različite politike i sagledavanje realne situacije. Jedno je voditi državu, a drugo voditi stranku.

  • Nisu svi isti, ima onih koji imaju neku dozu odgovornosti, ali jedino što ih zanima je kako da se domognu vlasti, jer vide da je državna kasa puna. Zašto se ujedinjuju? Kakva je danas razlika između velikog evropejca Duška Lopandića i muža Milice Stamenkovski? – upitao je Vučić i time naveo na razmišljanje.

 

  • Srbija ima dovoljno svojih tenkova i nisu nam potrebni drugi jer smo mi vojno neutralni. To je samo dokaz da što je tikva praznija, to je bezobraznija, i da može da lupeta šta gde stigne. Glavne zvezde N1 su upravo oni – otkriva predsednik, dodavši ideju supruga Milice Đurđević Stamenovski koja predstavlja grotesku, a govori o tome da će navijači na ruskim tenkovima da“ sruše vlast i odu na Kosovo“.

 

  •  Mrzimo Vučića i hoćemo vlast. Politika i program to ne postoji – poentirao je predsednik i impresionirao građane Srbije koji shvataju njegov marljivi rad i trud ka daljem prosperitetu.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter