Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 18:59
0

Žozep Borelj se oglasio na Tviteru: „Nadam se konstruktivnom pristupu dve strane!“

Evropski komesar za spoljnju politiku i bezbednost Žozep Borelj rekao je danas da je u centru pažnje današnjeg sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem predlog EU o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i izrazio nadu da će obe strane imati konstruktivan pristup pregovorima.

„Pozdravio sam predsednika Aleksandra Vučića i premijera i Aljbina Kurtija u Briselu na sastanku na visokom nivou u okviru dijaloga Beograd – Priština. Na dnevnom redu: predlog EU o normalizaciji odnosa. Nadam se konstruktivnom pristupu dve strane“, napisao je Žozep Borelj na Tviteru.

Počeo sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa Boreljom, Lajčakom i Kurtijem!

U Briselu je oko 18.00 časova počeo trilateralni sastanak evropskih zvaničnika sa Vučićem i Kurtijem. Prethodno su Borelj i Miroslav Lajčak sa njima održali odvojene sastanke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter