22°C

Beograd

PEVAČICA SPAS TRAŽI KOD VRAČARE?! Priče KRUŽE DA SE ZBOG CRNE MAGIJE RAZVELA I NE MOŽE DA SMRŠA?!

Razočarana zbog svega lošeg što joj se desilo u poslednje vreme, pevačica je rešila da se pridržava svega onoga što joj je rečeno, pa će i piti vodu u kojoj se nalaze nekakvi rastvori i travke

Popularna pevačica Ana Nikolić ubeđena je da je za niz loših stvari koje su joj se desile u životu, prvenstveno razvod od Stefana Đurića Raste, kao i nemogućnost da, uz sve napore, skine kilograme, zaslužna ni manje ni više nego crna magija!
Probala je ona na sve načine da se vrati na stare staze i da zablista kao nekad, ali joj to ni pored velikog truda ne polazi za rukom. Posle divnih događaja, poznanstva s Rastom, njihovog venčanja, kao i rođenja ćerke, u Aninom životu nastupio je loš period kojem se ne nazire kraj.

Nikolićeva je zbog toga pričala s mnogim stručnjacima, uglavnom medicinski orijentisanim, i tražila savet, ali je nekako uvek imala utisak da je sve to uzaludno. Jedna od njenih bliskih prijateljica i koleginica nedavno joj je u razgovoru rekla da hitno mora da se obrati pravoj osobi za pomoć, a to je vračara.

- Ana nikad nije posećivala takve ljude jer nije imala potrebu, a ni priliku za to. Ali kad je čula da je njenoj drugarici jedna žena mnogo pomogla, odlučila je da proba i tu opciju. Uzela je kontakt, pozvala vidovnjakinju i zakazala termin. Već posle nekoliko dana Ana je otišla u okolinu Čačka, gde se nalazi ta žena, koja ju je još s vrata fascinirana time koliko je znala o njenom zdravstvenom stanju. Odmah joj je ovako rekla: „Dobro je što si došla, ne znam šta si dosad čekala. Nećeš nikad smršati jer imaš problema s hormonima, a to lekovima i terapijama možeš da lečiš deset godina. Ja ću ti pomoći da se otarasiš toga - prepričava reči vidovite žene naš izvor blizak pevačici.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar