12°C

Beograd

POZNATA SRPSKA PEVAČICA PRIZNALA: "Da ne bih urušila sliku o sebi, krila sam se!"

Nataša Bekvalac priznala je da je imala porok, a radilo se o cigaretama. Pevačica kaže da je bila u začaranom krugu, da je stalno ostavljala i da im se stalno i vraćala. Ona je priznala da je posle velikog stresa, posle 30. godine krenula da konzumira cigarete.

Bekvalčevoj je najveći problem bila griža savesti koju je imala prema svojoj ćerki, jer je smatrala da joj daje loš primer.

- Startujem poprilično dobro, ali nekako društvo me povuče. Ali pogodi se atmosfera i kažem uzeću samo jedno. I priuštim se bi taj gušt. Noć povuče jutro, ujutru onda uz kafu. I to nikada nije jedna cigareta- pričala je Nataša.

- Evo ja nikada nisam bila mršavija. U trenutku kad sam ostavila cigarete, meni se zdravlje popravilo. I nije mi se povećao apetit. To je strašan osećaj, kada dete učiš iskrenosti i da bude dosledno, a onda u jednom momentu shvatiš. Ja sam se krila od Hane. Slagala sam je. Ali da ne bih urušila sliku o sebi, krila sam se. Baš me zabolelo kada sam u novogodišnjoj želji videla Haninu želju da mama ostavi cigarete- rekla je pevačica.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/bekvalceva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar