12°C

Beograd

NJU VOLITE ILI NE VOLITE: Ovo je Rijanin potez godine!

Prošle godine u intervjuu za magazin "Vogue" Rijana je na pitanje novinara - Zašto je žene toliko vole, odgovorila: "Ne znam. Možda zato što sam sad krupnija".

Pevačica Rijana je u prethodnih nekoliko godina dobila na kilaži i nije obraćala pažnju na komentare koje su joj ostavljali ljudi na društvenim mrežama i na članke koji su se bavili njenom težinom.

Pre nego što je pokrenula svoju modnu liniju, Rijana je dominirala mejakap industrijom sa brendom "Fenty Beauty". Kolekcija koja je imala najveći broj nijasni tečne podloge prilagođene svakom tipu kože i nijanse oduševilo je žene širom sveta. Ali, Rijana ima novi kec u rukavu.

Pevačica i glumica prošlog meseca je pokrenula modnu liniju pod nazivom "Fenty".

"Ja sam devojka sa oblinama. Ako ja ne mogu da nosim svoju liniju garderobe, onda to nije ono što želim. Moram da vidim kako izgleda na mojim kukovima, butinama, stomaku. Moram da znam da li meni dobro stoji ili samo zgodnom modelu. To mi je jako važno", rekla je Rijana za "Vogue".

Naime, Rijanina modna linija je svojevrsni osvrt na pozitivan stav prema svom telu, bez obzira na oblik i broj.

Olivija Singer novinarka magazina "Vogue" rekla je da je bila oduševljena kad je videla izbor brojeva u kolekciji.

"Nikad se duže nisam zadržala na nečijem sajtu prilikom kupovine krpica. Oduševljena sam kako je Rijana prilagodila svima svoju kolekciju", napisala je Olivija.

Upravo je u ovome tajna mejkap i modne linije Rijane - namenjena je svima i nije bio cilj da se njeni odevni komadi samo dobro slikaju i izgledaju dobro na zgodnim ljudima.

Izvor:blicženaFoto:Instagram

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar