12°C

Beograd

BRESTAČ GOREO: Darko Lazić POD ŠATOROM SLAVIO ROĐENJE SINA! Nije štedeo novac, čak 10.000 evra je dao za muziku! (FOTO)

Darko Lazić je u ponedeljak rano ujutru postao otac dečaka Alekseja, pa je zbog dolaska novog člana porodice, kako i dolikuje, ceo dan i noć slavio rođenje naslednika.

Popularni pevač je u rodnoj kući u Brestaču okupio porodicu, prijatelje i kolege sa kojima je lumpovao do zore. Prema rečima dobro obaveštenog izvora, to je bilo pravo spsko veselje koje će se ponoviti i danas u restoranu nadomak njegovog sela.

- Verujte da je to bilo veselje za pamćenje. Čim se Marina porodila, Drako je odmah organizovao muziku, a njegov brat i otac su postavili beli šator ispred porodične kuće i naravno iće i piće kojeg je bilo u izobilju. Harmonika i violina su zagrmele već u četiri sata posle podne i do zore su muzičari svirali. To ne mogu da vam opišem kako je bilo lepo. Među prvima je stigla pevačica Ivana Šašić, koja je uzela mikrofon i zapevela hit "Rodio se sin, mali gospodin". Darku su od sreće krenule suze radosnice. I baka Branka i deda Milan, kao i Marinini roditelji su od sreće pustli suzu - priča naš izvor koji se zadesio na licu mesta.

On kaže da Lazić nije žalio novca, pa je na muziku dao čak 10. 000 evra.

- Bio je bio najveseliji, što je i normalno. Mikrofon nije ispuštao iz ruke, ali je za svaku pesmu kolegama davao od 50 do 200 evra i čini mi se da je muzičare okitio sa oko 10.000 evra. Pevao je pesme Šabana Šaulića, Sinana Sakića, Ljube Aličića, Ivana Kukolja Kukija, Tozovca, Miroslava Ilića. I pored toga što je pevao, on je za svaku pesmu častio pevače i svirače - kaže izvor.


Pored najbližih prijatelja, Lazića su ispoštovale i brojne kolege sa estrade.

- Među prvima je došla njegova kuma Andreana Čekić, Ljuba Aličić, Srećko Krečar. Svi su pevali i veselili se. Najveseliji je bio Darkov prijatelj Morava, koji mu je u teškim sitacijama mnogo pomogao. U jednom trenutku Lazića je zabolela noga, ali i pored toga on do zore nije hteo da napusti veselje. Ispoštovao je svakog gosta koji je došao i sa svima se proveselio. Kako običaji nalažu, pevaču su cepali majce, pa se nekoliko puta presvlačio - zaključuje sagovornik.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar