11°C

Beograd

NATAŠA OTKRILA KADA ĆE PONOVO STATI NA LUDI KAMEN: I dalje veruje u ljubav! (FOTO)

Nataša Bekvalac kaže da nije odustala od ljubavi i da će se udati i četvrti put! Posle kraha tri braka - sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i košarkašem Lukom Lazukićem, lepa Novosađanka volela bi da još jednom stane pred oltar.

-Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje verujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom-rekla je pop zvezda.

Ona dodaje da joj je važno da njen budući muž bude dobar, duhovit, ali i lep.

-Sva tri muža su mi bili lepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lepe i pametne devojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene- priča pevačica

Nataša tvrdi da ne žali ni zbog jedne svoje odluke, iako je u aprilu 2018. godine pretrpela nasilje od Lazukića, koji je zbog toga osuđen na osam meseci uslovno, sa rokom provere od tri godine. Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim preterano da gledam unazad, zato što znam da ne mogu ništa da promenim. Izgubila bih energiju, snagu, vreme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije, lepše, mogu da usrećim ljude oko sebe.

-Stvari se uvek dešavaju onako kako treba, i ako je sve ovo trebalo da se desi, verovatno je to dobro za mene - smatra BekvaIčeva.

TRI BRAKA, TRI RAZVODA

Pop zvezda stala je 2006. prvi put pred oltar sa bivšim vaterpolistom Dačom lkodinovićem i provela je sa njim pet godina. Četiri godine nakon kraha prvog braka, udala se za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, ali su martu 2017. objavili da se razvode. U septembru iste godine venčala se sa Lukom Lazukićem, od kog se trenutno razvodi.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar