10°C

Beograd

KO JE NOVA DEVOJKA ANDREJA ATIJASA!? Ljubomorni dečko joj zapalio kola! (FOTO)

Andrej Atijas na svom Instagramu objavio fotografiju sa poznatom starletom Minom Mateljan, te je njegov potez uzburkao domaću javnost.

Tada je počelo da se spekuliše da je on prevario Anabelu, a onda se pevačica oglasila i otkrila da se se zvanično razveli pre dve nedelje.

Mina je starleta i fitnes instruktorka iz Sarajeva. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, obožava noćni provod, a na Instagramu je prati preko 20.000 ljudi.

Naime, ona je u toku noći na Instagramu objavila sliku iz provoda na kojoj pozira sa Atijasom i stavila zaljubljeni emotkon, da bi je ubrzo uklonila sa društvene mreže. Međutim, na Instagram storiju se i dalje nalazi video sa provoda sa Anabelinim sad već bivšim mužem. Na njemu se vidi i kako se drže za ruke.

Inače, njeno pravo ime je Mina Hadžijusufović i nedavno je bila u centru pažnje kada su joj zapalili automobil. Za to delo osumnjični su Naida Katić i njen dečko Muris Hodžić.

Požar se dogodio 8. marta ove godine na Dobrinji, kad je vatra uništila još tri vozila. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju i to što je iz dobrostojeće porodice.

Kurir
Foto: Instagram/mina.mateljan

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar