10°C

Beograd

ANABELA SE POSLE RAZVODA JAKO PROMENILA: Komšije otkrivaju u kakvom stanju je viđaju! (FOTO)

Oni koji žive i rade u blizini pevačicine zgrade na Vidikovcu tvrde da njenog bivšeg muža Andreja Atijasa nisu videli više od mesec dana, kao i da ona u poslednje vreme loše izgleda.

Anabela Atijas danima je lošeg raspoloženja i lošeg izgleda, kažu njene komšije s Vidikovca. Oni tvrde da pevačicin loš period datira otkako ne živi više s Andrejom Atijasom!

Ispred Anabeline zgrade nije bio parkiran njen automobil, što i ne čudi, jer se noć pre toga vratila iz Makedonije, gde je njena ćerka Luna Đogani imala nastup, pa je spavala u njenom stanu na Novom Beogradu.

Tužna

Ipak, njene komšije kažu da bivšu gospođu Atijas viđaju u kraju.

- Anabelu viđam često u poslednje vreme, ali uglavnom samu ili sa ćerkicama. Andreja baš dugo nisam videla, sigurno jedno mesec-dva. Poslednji put sam ga srela kada je dolazio po ćerku i izveo je negde, a Anabela nije bila s njima. Pročitala sam da se razvode, ali to sam i pretpostavljala jer ih dugo nisam videla zajedno. Moj prozor gleda na njihovu terasu i često sam viđala njega ranije, a sada ne - kaže jedna komšinica koja živi preko puta Anabele.

Jedan penzioner, koji živi u zgradi pored Atijasovih, otkrio je da pevačica loše izgleda u poslednje vreme.

- Sad čujem od vas da su se razveli! Nisam znao. Ali sada mi je jasno zašto Anabela tako loše izgleda. Nju donedavno niste mogli da vidite da izađe iz zgrade da nije skockana, uvek je imala lepu frizuru, lepo je obučena, našminkana. U poslednje vreme izgleda jako loše, uvek je nesređena, da ne kažem onu ružnu reč, malo ofucana, jako ozbiljna - kaže on i dodaje:

- Ranije se uvek lepo javljala, bila je nasmejana. A pre neki dan sam je sreo i bila je baš tužna, javila se, ali je odmah spustila pogled - kaže on.

Iz obližnje prodavnice, su potvrdili priču Anabelinog komšije.

Ljubazna

- Andreja smo ranije slabo viđali, a sada ga tek ne viđamo. Ni Anabelu nisam videla poslednjih nedelju dana sigurno, a poslednji put kada je bila, delovala je neraspoloženo. Ona je inače veoma ljubazna, nasmejana, a tada je bila baš smorena, imala je podočnjake, delovala mi je neispavano, podbulo i nije želela da priča nešto mnogo - kaže prodavačica.

Podsetimo, Anabela i Andrej su se zvanično razveli pre dve nedelje. Razlog rastanka nije prevara, već jednostavno nisu više mogli da budu zajedno pa su se se sporazumno razišli.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar