10°C

Beograd

KADA SE SVAĐA SA MLAĐIM SUPRUGOM AVALA SE TRESE: Verica se zbog Veljka odrekla mnogo toga! (FOTO)

Verica Rakočević (71) i Veljko Kuzmančević (36) nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a iako su im mnogi zbog velike razlike u godinama predviđali brz rastanak, oni su dokazali da je njihova ljubav jača od svega.

Verica i Veljko odlučili su da na "ludi kamen" stanu posle samo nedelju dana zabavljanja, ali se nikada zbog toga nisu pokajali.

-Budući da je Verica neko ko pred sobom ima dosta toga da uradi, ali je suštinu već rekla i učinila, nije joj preostalo ništa drugo nego da živi punim gasom, oslobođena svih stega. Što se mene tiče, oduvek me nervirala rečenica: "Moraš da se smiriš i skućiš". Nikada nisam razmišljao gde ću i šta ću za dve, tri ili pet godina. Nije mi potreban stan niti zidovi. Nomad sam i potpuni ludak koji život shvata kao igru. U tome smo vrlo slični-ispričao je Veljko Kuzmančević.

Verica priznaje da je zbog Veljka korigovala određene navike i stavove.

-Kada sam na vagu stavila Veljkove vrline i mane, shvatila sam da bi nam, da nije takav, život bio dosadan. Danas zbog njega, umesto u hotelima sa pet zvezdica, letujem u kamperu-iskrena je poznata kreatorka, i dodala da kad se svađaju Avala se trese.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar