12°C

Beograd

OSTALA SU JOJ JOŠ SAMO TRI MESECA DO POROĐAJA: Ne miruje ni u poodmakloj trudnoći!

Seka Aleksić očigledno odlično podnosi trudnoću čim neće da ide na trudničko bolovanje. Verovatno samo ona ima odgovor na to da li i dalje nastupa da bi zaradila što više novca ili joj jednostavno prija kretanje i druženje s publikom.

Folkerka je u subotu uveče, nakon dužeg vremena, ponovo zapevala u Beogradu. U prisustvu supruga Veljka Piljikića pojavila se u klubu oko ponoći. U pripijenoj uskoj dugoj haljini istakla je stomak, koji je prilično veliki. Iako je u šestom mesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori.

Štaviše, na bini je sve vreme đuskala u ritmu, a samo je tokom pauze nakratko predahnula u separeu i osvežila se vodom. Nije imala problem ni da potpisuje autograme i fotografiše se s publikom.

Seka inače još neće na trudničko, jer drugo stanje odlično podnosi. I van scene je aktivna i uživa u društvu sina Jakova, koji jedva čeka da dobije društvo za igru. Ona se polako priprema za dolazak drugog deteta na svet, a kao iskusna mama sve joj je već poznato.

Pevačica je više puta rekla da joj je porodica na prvom mestu, bez obzira na to koliko voli da radi i uživa s publikom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/Sekaaleksic/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar