26°C

Beograd

On je jedan od NAJPOŽELJNIJIH muškaraca u Srbiji! Evo kako on osvaja ŽENSKA SRCA! (FOTO)

Popularni glumac niže uspeh za uspehom kako u našoj zemlji tako i u Rusiji, ali gde god da se nalazi osvaja svu pažnju žena.

Otkad se pojavio na javnoj sceni, Miloš Biković (31) osvaja ženska srca — najpre su za njim uzdisale devojčice, a danas gotovo da nema žene koja nije očarana popularnim glumcem.

Ono što malo ko zna o njemu jeste da Biković uživa da piše poeziju, što je poznato kao adut zbog kojeg će velikom broju dama zaklecati kolena.

Nakon što dugo sa svojim obožavaocima nije delio nijedno od svojih dela, Miloš je poželeo da otkrije nekoliko stihova koji su mu se motali po mislima.

- Nekad misli koje hoću da zapisem liče na stihove. Ili mi se samo tako čini. Evo jedne skice za pesmu. Ne sudite strogo - napisao je glumac u opisu jedne fotografije na Instagramu i dodao:

- Ako hoćeš brzo da stigneš do cilja, idi polako. Ako hoćeš veliki put da pređeš, idi sitnim koracima. Ako hoćeš da dosegneš veličinu, ne nadimaj se. Ako želiš da ostvariš snove, ne spavaj već bdi nad njima. Ako želiš da poletiš budi prizeman. Ako želiš da budeš silan, ne misli o sebi. Ako hoćeš da dosegneš zvezde gledaj u pod. Jer niko nije zagrlio nebo penjući se po tuđim snovima - napisao je Biković.

Da li vam se dopada?

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar