12°C

Beograd

IZNENAĐENJE KOJE NIJE OČEKIVAO:: Marina Gagić obradovala Darka Lazića rođendanskom čestitkom! (FOTO)Folk pevač Darko Lazić juče je napunio 28 godina, a tačno u ponoć njegova verenica Marina Gagić mu je priredila iznenađenje. Darko se u subotu uveče nalazio u Švajcarskoj, gde je imao nastup, a sav se istopio kada je ugledao partnerku i sina.

- Marina mi je u ponoć uputila video-poziv. Čestitala mi je rođendan sa Aleksejem u naručju. On je bio polubudan, jer je bilo kasno. Oni su mi prvi čestitali rođendan, a onda majka, otac i ostala rodbina. Ćerka Lorena me je takođe zvala da mi čestita rođendan - kaže Darko, a potom otkriva šta su mu najmiliji poželeli za rođendan.

- Poželeli su mi da što pre ozdravim, da imam uspešan koncert, što više ljubavi, sreće, para. Klasika. Ono što se može poželeti pevaču, daj para i zdravlja, ostalo ćemo lako - kroz osmeh otkriva on.

Darku Laziću su i pojedine kolege čestitale rođendan putem društvenih mreža.

Među prvima se oglasila njegova kuma Andreana Čekić.

- Srećan ti divan dan, pobedniče moj. Voli te kum - napisala je Čekićeva na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj grli Lazića.

Izvor:nadlanu.com
Foto:printscreen/instagram/darkolazicofficial

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar