-1°C

Beograd

MILOŠ BIKOVIĆ EKSKLUZIVNO O SVIM PROJEKTIMA: U šta bi investirao svoju zaradu!

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Miloš Biković bio je gost festivala patika, koji je nedavno održan u srpskoj prestonici i priznao da je dobro da postoje ovakve manifestacije. Na pitanje da li više voli da se oblači sportski ili elegantno, kaže:

- Zavisi od prilike, šta prilika traži. Najviše volim da se oblačim u skladu s raspoloženjem, što znači uglavnom - bademantil - priznaje glumačka zvezda.

Miloša Bikovića ćemo naredne godine gledati u filmu i seriji „Hotel Beograd”, a otkrio je i da je snimanje ovih projekata završeno.

- Gotovo je snimanje, ostalo je još nešto u Moskvi da se snimi bez mene, to će moskovska produkcija uraditi. Mi smo odsvirali devedeseti minut - kaže Miloš, i priznaje da ni sam ne zna da li je zadovoljan onim što je pripremio za gledaoce.

- Pojma nemam. Kad si toliko u tome, više ni ne znaš. Bio sam zadovoljan, pa sam bio jako nezadovoljan, onda sam shvatio da se bavim glupostima. Publika će prosuditi na kraju krajeva. Nije ni bitno da li sam ja zadovoljan - ističe Biković.

Glumac koji niže uspehe i van granica Srbije kaže da je teško oceniti projekat u kojem sam učestvuješ.

- Kada praviš film, ne možeš da budeš objektivan, od ideje, zamisli do materijala u kadru. Počinješ da tražiš previše, moraš da ponoviš 50 puta, pa prestane da ti bude zanimljivo, a nekome ko gleda prvi put bude zanimljnivo. Sve u svemu, teško je - objašnjava Miloš.

Popularni srspki glumac otkrio nam je da ide na poslovnu pauzu, te da neko vreme neće snimati nijednu seriju, odnosno film.

- Imam u planu nove projekte, ali rano je da govorim o tome. Sada završavam „Južni vetar” i „Hotel Beograd”. To će sada da ide u montažu i biće prikazano naredne godine. Do kraja januara, februara ću sigurno da se povučem. Sve uloge i u Srbiji i u Rusiji sam vratio u tom periodu - rekao nam je Biković.

Pitali smo ga kako planira da provede poslovnu pauzu, a on nam je rekao:

- Da otvorim svoj rudnik dijamanata - rekao je Miloš u šaljivom maniru.

Nismo mogli a da se ne osvrnemo na njegovu zabranu ulaska u Ukrajinu koja je podigla veliku prašinu u domaćoj javnosti.

- Kultura treba da spaja i meni je besmisleno da se kulturnim radnicima dešavaju takve stvari. Besmisleno je da se onemogućava da se stvaraju veze između bratskih naroda kao što su Srbija i Ukrajina - zaključuje Biković.

espreso.rs
Foto: Instagram / bikovic

    Komentari korisnika (0)


    Ostavite komentar